Editie 2021

Wij hebben in overleg met verschillende partijen besloten om komend jaar geen reguliere race te organiseren. De ontwikkelingen rondom het coronavirus en de bijbehorende maatregelen geven voor ons te weinig zekerheid dat het door kan gaan begin maart 2021. Ook de welbekende Brabantse Carnavalsfeesten zijn geschrapt, waaronder ook dat van Berlicum.
 
Omdat wij tóch graag een dagje buitenspelen willen bieden aan jullie allemaal gaan we een ‘selfsupporting Blue Bear adventure race’ organiseren. Dit zal inhouden dat de adventure race volledig op eigen houtje en op een zelf te kiezen datum gedaan kan worden, binnen de periode 22-02-2021 t/m 04-04-2021. De race zal bestaan uit alleen loop- en fiets-etappes, waarbij jullie onderweg op ‘wisselpunten’ de fiets met een eigen slot zullen moeten achterlaten. Het benodigde kaartmateriaal en knipkaarten worden vooraf verstrekt. Op deze manier kunnen jullie toch lekker sporten, zonder kans op afgelasting of grote aantallen deelnemers dicht op elkaar. Zo kun je toch de strijd aan gaan met je trainingsmaatjes, dorpsgenoten, vrienden of kennissen!
 
Meer details volgen in de loop van komende weken.