Info-mail 1

Onderstaande info-mail is op 15-01-2016 aan alle deelnemers verzonden.

Beste deelnemers,

Jullie hebben je ingeschreven voor de allereerste editie van de Blue Bear Adventure Race in Berlicum. Bedankt hiervoor!

 Begin januari was het door ons gestelde maximum aan teams al bereikt! Wegens dit succes hebben we toen besloten op te schalen naar 25 teams. Bij deze kunnen we mededelen dat ook de 5 extra plekken snel gevuld waren en we nu écht vol zitten.

De organisatie is in volle gang en daarom is het tijd voor een eerste info-mail. We willen namelijk dat jullie optimale voorbereidingen kunnen treffen om jullie race zo goed en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 Check daarom regelmatig de website voor belangrijke (nieuwe) race info. Op dit moment staan de reglementen, benodigde skills en de checklist online! Kijk hiervoor onder het kopje Race Info.

 Houd ook rekening met de gestelde betalingstermijn, het inschrijfgeld dient uiterlijk 01-02-2016 overgemaakt te zijn. Je bent dan verzekerd van je startplek. Teams die zich vóór 14-02-2016 afmelden, ontvangen hun inschrijfgeld terug. Na deze datum volgt geen restitutie. Zodra het inschrijfgeld voldaan is, ontvang je hiervan een bevestigingsmail. Daarnaast is ook op de website onder Deelnemers te zien of je team betaald heeft.

 Teams die de gegevens van hun ontbrekende teamlid nog niet hebben doorgegeven, verzoeken we dat zo spoedig mogelijk alsnog te doen. Dit onder andere in verband met het bestellen en bedrukken van de wedstrijdshirts.

 Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom de race.

 Succes met de voorbereidingen!!

 Met sportieve groet,

 Namens de organisatie,

 
Stephan Meulenbroek
Teun de Laat